התעלפויות וזו וגאליות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

02/05/2017 | 09:06 | מאת: דנה

שלום רב, אני בת 30. מילדות אני סובלת מהתעלפויות אשר אובחנו כוזו וגאליות. אני יודעת שהדבר לא מסוכן, אך בזמן האחרון המקרים בהם אני מתעלפת או כמעט מתעלפת הולכים ומתרבים (לפעמים אני מצליחה "לשלוט" בזה ע"י שכיבה, מים ושוקולד, לפעמים זה גובר עלי או פשוט אין באפשרותי תנאים מאפשרים). ברצוני לשאול האם ישנה דרך להפחית את תדירות המקרים אשר מתחילים לפגוע באיכות החיים שלי, ולמי פונים בנושא? לנוירולוג? (אציין שאני לוקחת פרולול בשביל מיגרנות כבר כמעט 4 שנים) תודה רבה מראש

לדנה שלום, פני לנוירולוג. יתכן שישקול טיפול חלופי. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים