רעידות פנימיות מלוות בדופק

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

01/05/2017 | 18:46 | מאת: קלוד

שלום דר אני התחלתי לסבול בשנה האחרונה מרעידות בגוף במיוחד בזמן מנוחה או יקיצה משינה . אני מתעוררת כאילו יש לי פרקינסון אך זה פנימי .מלווה בדופק מהיר לפעמים דופק מהיר ומאיים. אני שיניתי את התזונה והסרתי את הגלוטן מהתפריט הסרתי חלב שוקולד לחם בשרים וקפה אני בת 56 הייתי מטופלת בציפרלקס לפעמים אני נוטלת ובן כדי להרגיע עברתי כמה חרדות שהשפיעו עלי איך אוכל לטפל בזה

פני אל רופייך. יש סכוי טוב שיוכלו לעזור לך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים