רעידות בלסת ובשפתיים תחתונות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

16/04/2017 | 14:10 | מאת: חגית

שלום רב, בחודש האחרון החלו להיות לי רעידות קטנות בלסת התחתונה של הפה. הרעידות הן כשהפה פתוח מעט או בזמן דיבור למשל, רואים את השפה התחתונה רועדת. ברצוני להוסיף שאני בסוף טיפול של יישור שיניים. מה הגורם לרעידות אילו? האם יישארו לתמיד? יש לכך טיפול? תודה מראש על תשובתכם.

לחגית שלום, צריך לראות ישירות במה מדובר, כדי לנסות לענות לשאלותייך. כדאי להתיעץ עם נוירולוג במסגרת הקופה. אם תרצי - אשמח לראותך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים