כאבים בידיים ורגליים ורעידות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

23/03/2017 | 13:16 | מאת: יואל

שלום רב!אני בן 36 בריא בד״כ. לפני כמה שבועות בהפתעה התחלתי לרעוד במשך דקות בכל הגוף,קישרתי את זה לחורף וירוס וכדומה...לצערי מאז אני סובל מכאבים חזקים מאוד לאורך הרגלים(מהברך למטה) ובידיים(מהזרוע עד לכף יד) ולעיתים זה מלווה גם ברעידות וזרמים.מעולם לא סבלתי מכאבים כאלו במקביל ואני לא מתאמן בספורט וכדומה. נוירולגית שהייתי אצלה(טרם התחילו הכאבים הללו) לפני כחודש ביגלל כאבי ראש וצוואר עשתה לי בדיקה כללית ואמרה שהכל תקין... בדיקות דם שעשיתי בחודשים האחרונים תקינות. אני בלחץ זה עובר לאיזה כמה שעות וחוזר והעוצמת כאבים משתנה מה זה יכול להיות?

ליואל שלום, יעוץ פרטני מחייב בדיקה. שוב ופנה לנוירולוגית שראתה אותך ולרופא המטפל שלך עם הפרטים על השנוי מאז ראו אותך לאחרונה. אם מתחמיר מהר מאשר זמן ההמתנה לתור -- פנה לחדר מיון של בית החולים האוניברסיטאי הקרוב למקום מגוריך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים