חוסר יציבות בעמידה מישיבה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

14/03/2017 | 20:16 | מאת: צחי

מזה זמן רב אני חש בחוסר יציבות בעמידה . מן לחץ כזה על הראש מעט סחרחורות ובעיקר תחושה שהולך ליפול . מתפקד רגיל כולל עבודה . כל הבדיקות נמצאו תקינות . mri סיט לחץ דם. הולטר לב. בדיקות דם. א.א.ג סיטי שכולל צוואר וראש כבר לא יודע מה לעשות. לעיתים כאב ראש ממש ואז לוקח אקמול פוקוס. מה זה יכול להיות ?? האם יכול לנבוע מחרדה עד כדי סחרחרות .

לצחי שלום, שוב ופנה לנוירולוג עם תוצאות כל הבדיקות ודיסקים עם הדימות. אם תרצה - אשמח לראותך במרפאתי. 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים