תנועה בלתי רצונית של האצבע המורה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

13/03/2017 | 21:37 | מאת: רחלי

שלום רב הבוקר קרה לי ארוע מלחיץ. האצבע המורה של כף ידי השמאלית ירדה אל מתחת לאצבע הסמוכה (האמצעית) ולא הצלחתי לפקוד עליה לחזור למקומה גם לא בכוח. זה הסתדר לאחר כמה דקות שנמשכו נצל מבחינתי. התחושה ביד שמאל היתה של רפיון . מה יכול להיות הסימפטום הזה ? לאיזה רופא עלי לפנות? תודה

לרחלי שלום - מגוון האפשרויות רחב, חלקן כבד-משקל (והאחר קל). הופעה פתאומית של תסמין נוירולוגי מחייבת בדיקה מידית. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים