כאבי ראש חזקים מאוד...

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

15/02/2017 | 07:51 | מאת: המודאגת

שלום, כתבתי לפני כחודש בפורום על זה שמצאו מיקרואדנומה בהיפופיזה בגודל 5 מ"מ ב mri שנוירולוג שלח אותי (בסיטי לא ראו את זה). התלונות שלי היו כאבי ראש ובעיות בראיה. ביקרתי אצל אנדוקרינולוג ואני שותה דוסטינקס כדי להוריד את רמת הפרולקטין. אודה לך אם תסדר לי כמה דברים מבחינה הבנתית כי אני קוראת בגוגל ואני לא מבינה.. האנדוקרינולוג אומר שהגידול לא לוחץ על שום דבר, אז איך זה שיש לי כאבי ראש והפרעות בראיה? ממה הם נוצרים? כשבועיים לא הרגשתי כאבי ראש ובשלושה ימים האחרונים באופן רצוף גם בלילות אני מרגישה כאב ראש חזק מאוד (יותר חזק מפעמים קודמות), כמו פטישים בראש. שותה אדוויל ואופטלגין כל כמה שעות. האם לדעתך קשור לגידול? אני לא יודעת לאיזה רופא לפנות.. אנדוקרינולוג ונוירולוג מחכים נצח לתור אצלם... רופא משפחה אמר לי שזה לא התחום שלו והוא אפילו רמז לי שאני יותר מידי במרפאה בזמן האחרון.. אני קצת מתביישת לשגע את הרופאים אבל הכאבי ראש ממש מדאיגים אותי.. אם בדצמבר האחרון עשיתי mri האם אני יכולה להיות רגועה שאין לי משהו נוסף בראש? אודה לעצתך

15/02/2017 | 11:48 | מאת: שושי

תוספת- האנדוקרינולוג והנוירולוג לא הסתכלו על הדיסק, אלא רק על המכתב ולכן אני מודאגת שאולי זה כן לוחץ על משהו

לשושי שלום רב, לפעמים הדרך להסיר את הדאגה היא להגיע ליעוץ נוסף, או אצל הרופאים שכבר ראו אותך או אצל רופא אחר. אשמח לראותך במרפאתי 077-777-9222. המסגרת הפרטית מאפשרת את הקדשת הזמן. בברכת בריאות, כרמל ערמון

16/02/2017 | 21:47 | מאת: שושי

אשמח לדעת היכן אתה נמצא ומה עלות הייעוץ אצלך. והאם עליי לפנות לרופא מתחום אנדוקרינולוגיה או נוירולוגיה. תודה.

לשושי שלום, מרפאתי ממוקמת באיכילוב טופ, רחוב ויצמן 14, תל אביב. מתקיימת בימי חמישי אחה"צ מאוחרים. לפרטים נוספים וקביעת תור אנא התקשרי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

21/02/2017 | 23:35 | מאת: שושי

לצערי אני מטבריה.. תודה בכל אופן.. אני מבינה שההצעה היא ללכת לנוירולוג? לא אנדוקרינולוג? תודה

21/02/2017 | 23:51 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

נסי מי מצוות המחלקה בבית חולים זיו בצפת

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים