חוסר תחושה קל באזור לחי ימין

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

04/02/2017 | 22:15 | מאת: מיקי

מזה כשבועיים וחצי אני מרגיש חוסר תחושה קל מאוזן ימין לאורך הלסת התחתונה עד אמצע הלסת . לקראת בקר הכל תקין. לפעמים שעות רבות ביום הכל תקין. אין כאבים , אין הפרעה בראיה או אכילה או שמיעה, אין כאבי ראש. רופא א.א.א. מצא דלקת באוזן (לא פירט) נתן לי אנטיביטיקה בטיפות (סוג של טיפות אנטיביוטיות של עיניים) . רק שאני מניח את הכף יד על הלסת אני מרגיש בחוסר התחושה . אשמח לקבל דעתו של הרופא , וכיצד לטפל בבעיה . תודה

למיקי שלום, שוחחי עם רופא המשפחה. יתכן שיש מקום ליעוץ נוירולוגי. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים