חולה אלצהיימר ואפשרות לטוס

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

24/01/2017 | 20:01 | מאת: אפרת

שלום אבא שלי בן 77 ויש לו תחילת אלצהיימר. האם מותר לו לטוס לחו"ל? אם לא,אז למה? תודה, אפרת

לאפרת שלום -- אין היתר כללי ואין איסור כללי. פני לרופאיו. כל חולה וכל שלב במחלה מחייבים התיחסות ספציפית. אני מניח שיהיה משהו איתו 24/7. צריך תוכנית למה קורה אם משהו משתבש. ההחלטה צריכה להיות פרטנית -- בין אביך, בינך, ובין הרופא שמטפל באביך, או רופא המשפחה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

25/01/2017 | 08:54 | מאת: אפרת

תודה רבה על התגובה רציתי לציין רק שאבי מתפקד רגיל וזוהי תחילתה של המחלה. כמובן שהוא לא יהיה לבד בשום שלב.רציתי לדעת רק מה יכולות להיות הסיבות לאיסור לטייל בחו"ל. אפרת

צריך לשאול את מי שאוסר. ההחלטה צריכה להיות פרטנית. בברכה, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים