כאבי ראש בבוקר ובזמן הליכה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

24/01/2017 | 08:30 | מאת: אלדר

שלום כבר כמה ימים ברצף שאני מתעורר עם אותו כאב ראש, במרכז הראש נוטה לצד ימין, כמו כן שמתי לב שאותו כאב קורה בזמן הליכה, כשאני מתיישב אני מרגיש הקלה עצומה רופאת משפחה בדקה אותי ולא מצאה משהו ספציפי ולא שלחה אותי לבדיקות מה זה יכול להיות ומה עליי לבדוק?

לאלדר שלום, הכוונה ימים בודדים. אם לא מתאפשר במסגרת אנבולאטורית, או חלה החמרה כלשהי - פנה לחדר מיון סמוך למקום מגוריך, הנמצא בבית חולים אוניברסיטאי. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים