קפיצות רגל / גוף בשעה שינה בלילה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

19/01/2017 | 08:41 | מאת: שואלת

שלום שאלתי שאלה עם כותרת כמו הכותרת של שאלה זו ולא קיבלתי התייחסות אליה. שאלות שנשאלו לאחר שאלתי כן קיבלו התייחסות. אודה מאוד לקבלת התייחסות לשאלתי.

לשואלת שלום, כפל השאלות "הסווה" את שאלתך, ועמך הסליחה. לגופו של עניין - התופעה שאת מתארת - קפיצות של רגל או גוף בזמן שינה, חוזרות ונשנות, מוכרת, מחייבת בירור קצר, וניתנת לטיפול. רצוי שתפני למומחה לרפואת שינה, כדי לוודא שאכן בזאת מדובר, ולשם בירור וטיפול. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים