ראש כבד/ראש צף - כבר חודשיים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

07/01/2017 | 01:16 | מאת: איגור

היי, מזה חודשיים אני סובל מראש כבד, עמימות כזאת , כאילו הראש צף , דבר שיכול להמשך אפילו כשעה , מספר פעמים ביום. עשיתי בדיקת EMG שיצאה תקינה, וכל הבדיקות דם ששלחו (בלוטות/סוכר/כליות) יצאו תקינות. עשיתי מבחן TILT TEST שיצא חיובי, אבל אני לא חושב שזה קשור לבעיה. כי כשאני מרגיש את זה הדופק והלחץ דם שלי זהים למצבים שאני לא מרגיש את התופעה. איזה עוד בדיקות היית ממליץ לבצע? תודה רבה!

המשך להוועץ ברופאיך. אם לא יספקו מענה, בקש חוות דעת נוספת. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים