אפקסור - תופעות לוואי והפסקה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

23/12/2016 | 07:25 | מאת: אביבית

חג שמח בהמלצת נוירולוג קבלתי אפקסור לבעיה של קטפלקסיה. ניסיתי במשך שבועיים, למרות שסבלתי מתופעות לוואי (בעיקר תחושת דכדוך, יובש וכאבי ראש ובטן). שאלותיי: 1. יתכן שהשינוי הורגש מאד מהר? התרופה עבדה די מיידית. 2. יתכן שלקיחה של שבועיים בלבד גרמה לריבאונד? יום אחרי היו לי מספר גדול של אירועי קטפלקסיה (די מינוריים, יש לציין), אבל בתדירות מזעזעת. זה עבר ומאז החלטתי שלא לטפל. תודה.

לאביבית שלום וחג שמח, התשובה לשתי השאלות היא "כן." כדאי שתשובי ותפני לנוירולוג בבקשה שימליץ על תרופה שתהיה עם פחות תופעות לוואי. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים