תרגום תוצאת EMG רגליים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/12/2016 | 16:45 | מאת: דריה

שלום פרופ' ערמון. ברור שאקבל ייעוץ פרטני, אבל רק באמצע ינואר. בינתיים אודה לך אם תואיל לפשט לי במיקצת את המינוחים: a sensorimotor axonal polyneuropathy. EMG of all muscles in the table showed reinnervation changes that may indicate mild-modrate multiple radiculopathy. על מה התוצאה/ות יכולה לרמז? תודה מראש.

21/12/2016 | 20:43 | מאת: הוא יגיד לך שתפנה לדוקטור

אין שאלות הבל ברורררררר

לדריה שלום רב, מבקש להבהיר כיצד אני נוהג בנידון --- אין מקום לדבר על משמעות בדיקה מחוץ להקשר של ראיון האדם בו בוצעה הבדיקה, ובדיקתו, ובלי מסגרת שיכולה לבנות אתך את התוכנית כיצד לנהוג בה. לפעמים המשמעות קלה, ולפעמים מורכבת. אם לא אנהג מדיניות זאת -- רב הסכוי שאמסור יעוץ שגוי, או מפחיד, בלי יכולת לתקן או לבקר. תודה על ההזדמנות להבהיר את הסבות לגישתי. בברכת בריאות, כרמל ערמון

22/12/2016 | 05:55 | מאת: דריה

בהחלט הבנתי, אני רק לא מבינה אם כך למה נועד הפורום הזה? יתכן שהוא מיותר, שהרי בפניות דומות לזו שלי חזקה עלינו שיש נוירולוג ברקע, נעשתה בדיקה קלינית,אחרת לא היו (הייתי) נשלחים לבדיקה מסוג זה. אולי זו רק דרך לרכוש פציינטים למרפאתך? לא נורא. קיבלתי בינתיים חוו"ד נוספת ואני די מודעת למצב. ביקשתי תרגום המונחים, לא יעוץ.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים