אבחנת COPD

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

19/02/2012 | 14:46 | מאת: סימה

שלום ד"ר. הנני בת 56 עושה ספורט,לא מעשנת, עשיתי בדיקות של תפקודי ראות והתפקוד נמוך. 68%. נאמר לי שכנראה התחלה של COPD. אבי נפטר בגיל 86 עישן עשרות שנים וב-20 השנה האחרונות הפסיק. בגיל 85 התגלה סרטן ריאה ו-COPD, נותח בריאה להוצאת הגידול. נפטר מסרטן ריאה ו-COPD קשה מאוד, כעבור שנה וחצי, למעשה הוא ניפטר מה- COPD הוא-פשוט נחנק.... האם זה תורשתי,ואפשר לקבוע זאת בבדיקות,והאם בבדיקה של תפקודי ריאה אפשר לקבוע את המחלה בוודאות. אם כן מה הלאה? הבדיקות נעשו במב"ת אסף הרופא. תודה על תשובתך.

19/02/2012 | 16:52 | מאת: סימה

לפני מס' שנים חליתי בדלקת ריאות חזקה מאוד, ןאושפזתי בבי"ח. האם יש קשר?

21/02/2012 | 09:41 | מאת: אדיל

היי סימה ניראה לי שהרופא פיספס את שאלתך הצעתי תכתבי שוב את השאלות ביחד אדיל

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה