בעיה שלא ניפתרה עדיין

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

14/12/2016 | 22:04 | מאת: רעות

שלום רב הנני בת 35לא מעשנת ולא עישנתי מעולם הבעיה :לפני כחודש ימים אושפזתי בשל קוצר נשימה וצפצופים וכאב בחזה אובחן דלקת ריאות פנומוניה טופלתי בחמצן אינלציות סולבקס אירובנט פליקסוטייד וטבאניק למשך 8ימים החמצן והאי לציות עדיין לצערי עניין קוצר הנשימה והצפצופים לא ניגמר כבר חודש אינלציות לא רואה שעוזרות בכלל ניסו סטרואידים בווריד גם לא עוזר סיטי חזה לא מדגים ממצא מיוחד פרט להרחבה קלה של האורטה העולה 43ממ בהזנה לסטוסקופ כניסת אוויר מופחתת מאוד בשני הצדדים וענין זה כבר חודש ימים עדיין עם חמצן כבר חודש מנסה להוריד קצת אבל מתחילים צפצופים אי יכולת להוציא מילה אין קול וקוצר נשימה הדבר גם במאמץ מינימלי שאלותיי הם : אילו סיבות יכולות להיות לדבר כזה ?! והאם יש טיפול אחר חוץ ממה שכתבתי כי לחיות כול הזמן עם חמצן זה לא חיים !!!! תודה רבה ובליחה על האורך

שלום רב בעייתך נשמעת לי באמת מורכבת וחמורה ולכן דורשת ייעוץ וליווי צמוד של רופא ריאות מומחה לצערי - כל תשובה שאתן תהיה מעבר למסגרת התשובות המקובלות של פורום אינטרנטי. מפנה אותך חזרה לרופא המשפחה שאמור ליצור קשר מהיר עם רופא ריאות. בהצלחה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה