מבהירה את שאלותי עליהן ענית

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

13/11/2015 | 13:01 | מאת: אביבית

ד'ר מימון היקר, ברור לי שהפורום לא נועד לתת טיפול , לכן אבהיר את שאלותי: עברתי תאונה ואני מרותקת עם צלעות סדוקות .1. האם במצב של טראומה לגוף תתכן ירידה של סטורציה ? 2. כשכתבת לי על טיפול נוסף - למה כוונתך ?. יש לי תור לרופא ריאות רק בעוד חודש וחצי. שוב מודה לך אם תשיב לי :)

שלום רב 1. לגבי האפשרות של כאבים בצלעות וירידה בסטורציה - הדבר אפשרי אך לא שכיח. 2. תמיד ניתן לחשוב על אפשרויות נוספות לטיפול שיקחו בחשבון גם את בעייתך המרכזית (מחלת הריאות) וגם בעיות נוספות שאולי יש לך, ולמצוא את האיזון הנכון. רופא המשפחה ומומחה הריאות מומחים בדיוק בדברים האלו. 3. אמנם התור רחוק אבל בינתיים חשוב להיעזר ברופא המשפחה שמכיר אותך ואת מכלול בעיותייך הרפואיות היטב ומסוגל לתת פתרונות ביניים עד לייעוץ הרופא המומחה. בהצלחה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה