שימוש בחמצן בזמן השינה

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

05/03/2015 | 11:13 | מאת: אפרת

ד'ר מימון תודה על תשובתך. נאמר לי שהמקסימום שימוש במחולל החמצן הביתי הוא למשך שעה / שעה וחצי בכל פעם. לכן לא ברור לי איך ניתן להשתמש בו במשך לילה שלם. אני מוטרדת , כי אני חדשה בנושא. תשובתך מאוד חשובה לי. המון תודה.

לאפרת שלום רב מתן חמצן נועד לחולים שסובלים מירידה באחוזי החמצן בדם. השימוש על כן הוא קבוע! וככל שתשתמש יותר שעות ביום כך ימנעו סיבוכי היפוקסמיה (חמצן נמוך בדם). שני המחקרים הגדולים והיחידים שפורסמו בנושא, בוצעו לפני יותר מ 40 שנה והדגימו הארכת חיים באותם חולים שהשתמשו בחמצן מעל ל 16 שעות ביממה. האם המקרה שלך שונה? עלייך לבדוק זאת מול הרופא שניפק לך את החמצן.. דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה