מחולל חמצן ביתי

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

03/03/2015 | 16:23 | מאת: אפרת

בעקבות ירידת סטורציה קיבלתי מחולל חמצן. הבנתי שמותר לשאוף עד שעה -שעה וחצי , אך אינני יודעת מה מינימום הזמן הנדרש כדי לייצב את המצב. מלבד זאת - אני חשה דפיקות לב בזמן השימוש. היש קשר ??

אפרת שלום שימוש בחמצן מיועד למצבים בהם ריכוז החמצן בדם נמוך. אין מגבלת שעות! ממליץ לך לרכוש או להשאיל מכשיר סטורציה שיוכל לתת לך מידע לגבי מצב החימצון שלך והכוונה היא להשתמש במחולל כך שהסטורציה תהיה מעל ל - 90%. בדרך כלל ההמלצה היא להשתמש בלילה על בסיס קבוע וביום לפי הצורך כשלכאלה שסובלים מסטורציה נמוכה על בסיס קבוע הכוונה היא שישתמשו במחולל מעל ל 16 שעות ביממה. אין קשר לתחושת הדופק המהיר. בהצלחה דר נמרוד מימון

05/03/2015 | 11:15 | מאת: אפרת

הוספתי שאלה חדשה בראש העמוד בטעות , במקום תגובה כאן....

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה