סטורציה

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

04/09/2014 | 00:27 | מאת: גיא

שלום בן 39 לא מעשן (גם לא בעבר) מדדתי סטורציה במד ביתי, זה נע בעיקר סביב ה 94, לפעמים 95, ולפעמים 92-93. הייתי בביקור אצל מישהו בבית חולים, בדקתי במד סיטורציה של המחלקה, והתוצאה היתה דומה, 94. האם זה נחשב תקין לגמרי לאדם שלא מעשן בגילי? מה יכולה להיות הסיבה לכך? והאם זה בהכרח קשור לריאות או יש סיבות אחרות אפשריות? מדוע מקובל לומר שמ 90 ועד 100 זה תקין? תודה רבה

שלום רב סטורציה 94 היא תקינה ואין צורך לברר דבר. דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה