שאלה

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

12/09/2013 | 02:58 | מאת: גלי

שלום, יש לי כבר תקופה ארוכה קושי בהוצאת אוויר לפעמים צורך לפהק כדי להוציא אותו.. יש לי חודש הבא בע"ה בדיקת תגר מטכולין.. אך לפני זה רציתי לדעת, עשיתי ניתוח קיסרי ושמו לי חמצן וגם עם החמצן הרגשתי את אותו קושי להוציא אוויר.. מה זה אומר? שיש אסתמה? ואיך החמצן לא עזר להרגשה הזאת? תמיד בהתקפים ברוך השם החמצן תקין אז זה אומר שאין אסטמה? שהקשיי נשימה זה מסיבה אחרת? לפעמים יורד החמצן ל95 ועולה לאחר כמה שניות ל98 כמה פעמים, זה תקין?

לגלי שלום ממליץ להמתין לתוצאת מבחן התגר ולאחריה לבדיקת רופא הריאות על מנת לדעת אם יש לך או אין לך אסטמה. על פניו הסימפטומים אינם קלאסיים של מחלת אסטמה אך הדרך לאבחן היא ביצוע מבחן תגר כמו שאת מתוכננת לבצע בחודש הבא בהצלחה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה