אמפיזמה ב-url

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

10/07/2013 | 22:55 | מאת: אלברט

שלום רב.טסתי המון בחיים גם לפני וגם אחרי שגילו לי שיש לי בולה ב-url. של כ-7 סמ עם דפנות עדינים.קראתי באינטרנט כי אסור לטוס לחולי אמפיזמה במטוסים שאין להם ווסת לחץ אויר בתא הנוסעים.למיטב ידיעתי בכל מטוס יש ווסת לחץ אויר.חיי הפכו לסיוט הפסקתי לטוס מזה כמה שנים,פשוט נגמרו לי החיים!!מישהו יכול להבהיר לי את העיניין,אודה על תשובות למייל שלי,[email protected] תודה!!

לאלברט שלום מטוסים מסחריים (בניגוד למטוסי קרב) הם בעלי וויסות לחץ לכן אין חשש אמיתי לסיבוך בעת טיסה כדאי בכל מקרה להתייעץ עם רופא ריאות ומומחה ניתוחי חזה שיראה את ה CT ויחליט האם יש מקום להתערבות ניתוחית לתיקון בהצלחה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה