חיפה רח' הנוטר

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

19/05/2013 | 22:47 | מאת: ריבי

דוקטור שלום רב אני בת 62 בדרך כלל בריא לפני שבוע היתחילו אצלי כואבי גב למתה בצד ימין עברו שלושה ימים והיתחיל חום גבוהה , חולשה מאוד חזקה,נפילת כוחות וכול הזמן צורך לישון. אחרי זה פניתי לרופא ואחרי בדיקה וצילום היתברר שיש לי דלקת ריאות בצד ימין,גם היה לי שיעול עם לחה. קיבלתי מירשם: אנטיביאוטיקה zinnat 500mg 10 tab פעמיים ביום ו מוקולט נגד שיעול. אני כבר יומיים על אנטיביאוטיקה , מרגישה קצת יותר טוב,כמאת אין כואבים בגב והכוחות לאת לאת חוזרים אלי אני כבר מסתובבת בבית ואין צורך לישון,אבל עדיין יש חום אני נאלצת פעמיים ביום לקחת אדביל. כמה זמן חום יכול להימשך? אולי יש צורך להחליך אנטיביאוטיקה ? תודה לך מראש על התשובה להיתראות

שלום רב החום יכול להימשך אברבעה חמישה ימים ואנטיביוטיקה ממליץ לקחת למשך לפחות שסוע בהצלחה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה