איורור יתר בריאות

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

02/04/2013 | 12:58 | מאת: נטלי

לבתי בת השלוש ו4חודשיים יש שיעול מאוד ממושך כבר בערך חצי שנה השיעול הולך ובא כל פעם מחדש ומתמשך כשבועיים לפעמיים יותר.עשינו צילום חזה והופיע שיש איוורור יתר וסימנים פריהילריים.זה מסוכן?מה הסיבה של זה?

לצערי איני יכול לעזור לך כאן משום שאיני מומחה ברפואת ילדים - כדאי לפנות במקרה זה לרופא שלך. ובכל זאת - בעיניי הממצאים שתיארת אינם מסוכנים כלל ואולי מכוונים לאסטמה אך כאמור אני מפנה אותך להתייעצות לרופא הילדים שלך. בהצלחה דר נמרוד מימון

04/04/2013 | 13:11 | מאת: נטלי

תודה לך.על התשובה,ואקח את המלצתך

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה