דלקת ריאות לבת שנתיים

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

14/03/2013 | 09:28 | מאת: מיכל

14/03/2013 | 09:29 | מאת: מיכל

שלום, לבתי בת השנתיים היה אתמול חום גבוה והרגישה מאוד לא טוב, בנוסף מצוננת מעט ומשתעלת. הרופאה אבחנה אצלה אתמול בערב דלקת ריאות ע"י שמיעה. והמליצה על אנטיביוטיקה. מכיוון שזה היה אתמול בערב לפני שהלכה לישון החלטנו שנחכה רק לבוקר לראות איך היא. הבוקר התעוררה ללא חום כלל, במצב רוח טוב והרבה אנרגיות. (גם אתמול כשהייתה עם חום לא הייתה אפאטית וגם היה לה קצת תיאבון). האם ייתכן שזו אינה דלקת ריאות והיא מבריאה? ואפשר לוותר על האנטיביוטיקה? או שישנה תמונה כזו של דלקת ריאות שהחום יורד מעצמו (לא נתתי שום אקמול או משהו אחר להורדת חום), והמצב נראה טוב ובכל זאת זו עדיין דלקת ריאות? אשמח לשמוע את חוות דעתך תודה, מיכל

למיכל שלום שאלתך אינה בתחום מומחיותי.. ובכל זאת - על פניו תיאור המקרה בהחלט אפשרי. כדאי מאד להתייעץ שוב עם אותו רופא שבדק אותה והחליט על מתן האנטיביוטיקה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה