ct חזה

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

21/02/2013 | 00:00 | מאת: זיו

שלום בן משפחה בן 62, דמנטי. היה מאושפז עקב חום למרות אנטיביוטיקה, בהמשך החום ירד ולא נמצאה סיבתו. כחלק מהבירור עבר ct כלל גופי, ללא ממצאים שיכולים להסביר את החום. בפענוח: קונסולידציה קטנה סמיכה מעט מוארכת באספקט אחורי של בסיס הריאה השמאלי. הלב מוגדל, שינויים טורשטיים בעורקים הקורונריים. מהו הממצא בריאה ? האם יש לכך משמעות ? האם זה דורש טיפול/מעקב/ייעוץ ? והלב המוגדל קשור ? תודה

21/02/2013 | 13:52 | מאת: זיו

בהמשך למשפט : "קונסולידציה קטנה סמיכה מעט מוארכת באספקט אחורי של בסיס הריאה השמאלי." נכתב - "ללא תפליט פריקרדיאלי"

לצערי במקרה זה לא אוכל לעזור לך בלי לראות את הבדיקה עצמה. מציע לך לפנות עם הדיסק למומחה ריאות על מנת שיחווה דיעה. בהצלחה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה