בדיקת דם דרך הוריד בדיקת גזים

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

23/06/2018 | 18:51 | מאת: חיים

שלום עקב קשיי נשימה הגעתי למיון צילום חזה תקין למעט ניפוח יתר קל ברקע אסתמה מצב קובץ אודה אם תסביר לי מה המשמעות לבדיקה זו הבנתי שיש חריגה לא הבנתי את ההסבר של הדר ברקע יש אסתמה סיטורציה 96 אני מודאג איני מעשן בן 36

שלום רב סליחה על העיכוב בתגובה על רקע שינויים במערכת האתר בכל מקרה תיאור הצילום לא נשמע מדאיג ממליץ בכל מקרה לפנות לרופא ריאות על מנת לבצע ספירומטריה ואיזונים תרופתיים למחלת האסטמה התיאור של הצילום עצמו פעמים רבות אינו מבטא בעייה קלינית בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה