ירידה בסטורציה בזמן טיסה

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

19/06/2018 | 17:54 | מאת: שרה

פרופ' מימון הנכבד, טסנו ליוון, טיסה קצרה. בהלום לא הייתה שום בעיה, הסטורציה הייתה 94 כרגיל. בדרך חזרה, הרגשתי שאין זרימת חמצן טובה לתא הנוסעים. בן זוגי שלא סובל מבעיות נשימתיות בדק עצמו והסטורציה שלו הייתה 90, שלי ירד ל-88, סידרתי נשימות נכונות והסטורציה עלתה ל-94, שאלותי: אם נגרם נזק בזמן שהסטורציה הייתה 88, לזמן קצר? האם היה עלי לבקש בלון חמצן מהדיילות, עשיתי זאת בעבר? בברכה, שרה

שלום רב בהחלט אין צורך להתרגש מכך זה ממש לא נורא ואין סיכוי לפגיעה כלשהיא פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה