עקב החמרה בתפקודי ריאות שימוש ב bpap בת 40

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

01/05/2018 | 01:50 | מאת: טולי

שלום, אני חולה בmd ולאחרונה החמירו תפקודי הריאות. לאחר בדיקות קיבלתי מכשיר bpap ואמורה לישון איתו.אינני מצליחה להירדם איתו האם יש לך המלצה איך אפשר להסתגל אליו והאם זה הגיוני שלוקח זמן? אני פשוט מורידה אותו כדי לישון ועפ"י דברי הרופאה זה לא יעיל ומסכן חיים.

שלום רב ממליץ על שימוש בכדורי שינה לשבוע שבועיים חצי שעה לפני השינה - ואז השינה תעטוף אותך ביחד עם הביפאפ בהצלחה פרופ נמרוד מימון

05/05/2018 | 13:07 | מאת: טולי

מכיוון שאני נוטלת וייפאקס מעדיפה להימנע מכדורי שינה למרות שבטח אין קשר.

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה