יבוא של מחולל חמצן נייד - מחו"ל

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

22/01/2017 | 08:29 | מאת: אבי

שלום, אני חולה COPD קשה והומלץ לי על ידי הרופא להיעזר במחולל חמצן נייד,כזה שאינו בסל הבריאות, כשאני הולך \ יוצא מהבית. חשבתי על להביא מחו"ל ששם המחירים זולים בהרבה. אם משהו יודע אילו אישורים נדרשים על מנת להביאו לפה ומה שיעור המיסים שאדרש לשלם, על מכשיר שעולה כ3000 דולר? תודה

24/01/2017 | 05:46 | מאת: adel

הלו אבי אני לא יכולה לומר לך כמה מיסים תשלם. רציתי לומר לך לחשוב אם כדאי בכלל לקנות בחו"ל מכוון שאם תהיה לך בעיה כל שהיא במחולל במיוחד בסוללה , אתה לא תוכל לקנות בארץ, כך שמעתי. כדאי לך לבדוק ביד שרה הם מוכרים גם מחולל חמצן נייד ואולי יותר זול מחברות בארץ. מקווה שעזרתי קצת, בברכה אדל.

25/11/2017 | 21:07 | מאת: נאווה

רק לידע אותך שחמצן נייד הוכנס לסל הבריאות אבל ההחלטה היא של קופת החולים שלך

18/02/2018 | 18:50 | מאת: Alex

לקונים ‏בחו״ל אין האחריות בארץ כי האחריות נותן היצרן ויבואן ‏בהסכם עם יצרן . ניתן לתעניין לגבי מחולל נייד של חברת Invacare דגם Platinum . בטל 0549115419

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה