תוסף מזון מיוחד לחולי COPD - פולמוקר

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

15/01/2017 | 17:15 | מאת: אביגייל

רק לאחרונה נודע לי על תוסף מזון הדורש מירשם רופא בשם : פולמוקר. התוסף מגיע באבקה או בקבוק משקה. הוא נועד במיוחד לחולי COPD. האם מישהו ממשתתפי הפורום מכיר או משתמש בתוסף הזה ? וד'ר מימון - מה דעתך על יעילותו של התוסף ? תודה

15/01/2017 | 19:14 | מאת: adel

הלו מימי שבוע טוב אני גרה בגרמניה וקיבלתי תוסף תזונתי דומה בשם Respifor כשמשקלי היה מאד נמוך. זה תוספת כדי להוסיף במשקל. יש משהו דומה שמקבלים גם חולי סרטן שמשקלם נמוך. במידה ואת במשקל רגיל ואוכלת טוב אני לא חושבת שאת צריכה, אולי דוקטור מימון חושב אחרת. מקווה שעזרתי קצת בברכה אדל.

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה