חוות דעת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

09/03/2013 | 17:08 | מאת: גלעד

אני בן 19 וכמעט שנתיים שאני כמעט ולא מצליח להגיע לזקפה וגם אם כן היא חלשה, חלקית ומתנדנדת ויורדת ממש מהר. אני לא מצליח להגיע לחדירה. דיברתי עם אורולוג שהציע לי קודם כל לקחת ויאגרה באופן חד פעמי ולראות אם זה יפתור לי את הבעיה ואם לא נעבור לטיפול מעמיק יותר. ההורים שלי לא בעד כי כשהיו צעירים חבר שלהם לקח ויאגרה כדי לשפר את הביצועים שלו ועף למיון. מה דעתך על ההצעה שלו?

אין לי מספיק נתונים, אבל זה בהחלט יכול להיות המשך הטיפול. אין סכנה בנטילת ויאגרה אם אין לך בעיות לב או בעיות של לחץ דם לא יציב.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות