כאבים בכיפה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

25/02/2013 | 22:10 | מאת: ניב

שלום לד"ר רונן הולנד. אני בן 17 וחצי, ואני סובל מבעיה מציקה מאוד. חברה שלי עושה לי ביד, ואחרי כמה דקות של אוננות, מתחילים לי כאבים בכיפה. כשהיא מעבירה את היד על הכיפה, אז מרגישים צריבה וכאב מציק. אבל אם היא לא הייתה עושה לי ביד לפני, אז לא היה כואב לי. רק כאשר היא עושה לי ביד, והיד שלה עוברת גם דרך הכיפה, אז מתחיל לי שם כאב מציק. מזה יכול להיות ? זה לא פעם ראשונה שזה קורה לי, וזה כבר מספר פעמים.

ראש הפין עלול להיות מאוד רגיש למגע, כי זהו תפקידו. אם הדבר נמשך, כדאי לפנות לבדיקה אורולוגית לבדוק אם אין שם תהליך דלקתי או אחר.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות