בקשר להגדלת האיבר מין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

11/02/2013 | 02:13 | מאת: אביב

שלום , אני היבנתי ששיטה האמינה היחידה בשוק היא המכשיר האנדרו פין , האם זה נכון ואמת שהמכשיר הנתלה על האיבר המין הינו מכשיר המגדיל אותו במשךך 6 חודשים של שימוש בו , אני בכל אופן לא ראיתתי שום היגיון בשיטות האחרות הטבעיות אבל דווקא כאן על ידי המכשיר אני חושב שיש הגיון מססויים כי גם ההרופאים באתר הנל נותנים אחריות על השיטה , האם זה אמיתי שהמכשיר מגדיל את האיבר במשך התקופה הנל ? אשמח לקבל תשובה , תודה

12/02/2013 | 20:49 | מאת: צחי

אל תתקרב לזה בכלל. חבל על הכסף. רק נזק יכול להיות מזה.

עדיין אין שיטה להארכת או עיבוי הפין שאושרה באופן רשמי כטיפול יעיל ע"י האיגודים האורולוגים המקצועיים בעולם דר' רונן הולנד, אורולוג www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות