בעית זקפה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

30/01/2013 | 09:25 | מאת: יצחקי

בן 21 לפני שנה היו לי כמה לילות שלא נירדמתי בהם ואז בשכיבה על הבטן גילתי שאין לי זקפה נכנסתי מכך ללחץ ודיכאון והיה לי במשך 8 חודשים מצב נפשי לא טוב בכלל במשך כל התקופה ועד עכשיו לא נתקלתי אפילו בזקפה אחת מלאה כמו פעם אם כי 80% מעוצמת הזקפה יש לי אם אני מביא את עצמי לגירוי אך דורש מאמץ. ההיתי אצל רופא שבדק אותי בפין ושלח אותי לבדיקות דם של הורמונים שיצאו תקינות ואמר שזה ניראה פסיכולוגי לא ניסתי שום כדור עוד שאלותי הם: 1 לפי הסיפור מה יכול להיות הבעיה אם זה התחיל לי מלילה אחד? 2 אם הבעיה פסכולוגית ויאגרה תיצר אצלי זקפה? 3 בלילות ואף לפעמים בבוקר מצאתי את עצמי אם זקפה כ85% אך אף פעם לא מלאה ואם הבעיה נפשית אז למה אין זקפות בוקר? מחילה על השאלה אני מתוסכל

30/01/2013 | 09:31 | מאת: יצחקי

יש לציין לפני הבעיה הייתי מעשן קבוע אבל לא כרוני כמות של 6 סגריות ליום בנוסף לכך אני לא נוטל שום תרופה אני במשקל רגיל ואין יום שאני לא מוטרד מהבעיה הזאת

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות