אשך תותב

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

22/01/2013 | 02:44 | מאת: .......

השתילו לי אשך תותב יש לי כמה שאלות 1 למה הוא מקובץ והוא כאילו נדבק למעלה ולא יורד לשק כמו האשך המקורי (הניתוח נעשה דרך המפשעה) 2. איפה שהתותב ממוקם יש לי כאבים בצד הזה של השק האם זה יעבור ? 3.למה אני לא מצליח להזיז אותו כמו את האשך המקורי הוא הרי בשק האם אי אפשר לסובב אותו ?הוא נראה דבוק למעלה תודה .

לא כתבת כמה זמן עבר מהניתוח ולא אני לא יכול לענות האם זה תקין שעדיין יש כאבים. אשך תותב מסיליקון אף פעם לא ירגיש כמו אשך טבעי. הוא מקובע עם תפרים ולכן הוא לא נייד בשק האשכים כמו אשך רגיל. בברכה, דר' רונן הולנד www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות