אוהבים אבל..

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

21/01/2013 | 03:12 | מאת: ח.א.ז

שלום רב, אנחנו זוג נשוי כבר 4 שנים.עם תחילת הנישואין התחלנו לקיים יחסי מין מלאים. באופן הדרגתי, בעלי הראה חוסר תשוקה למין.אחרי שהיה לו קשה להודות שישנו מצב בעייתי עקב התלוננות מרובה מצידי על חוסא התאמה בתיאבון מיני בינינו, הוא עבר בדיקות מקיפות אך התוצאות לא הראו תוצאות מדאיגות. עד לפני שנה וחצי שאובחן אצלו רמת טוסטרון נמוכה. אחרי שהוא הודה שיכולה להיות אצלו בעיה, הוא התחיל בטיפול, הוא מורח ג'ל טוסטסרון כל בוקר, אבל אני עדיין לא מרגישה את השינוי, כבר 3 חודשים לא קיימנו יחסי מין. למרות שאני בהריון מתקדם, אך איני יכולה לקבל את זה כתירוץ. העניין מאוד מפריע לי ומכעיס אותי ברמות קשות. האם מומלץ לשלב עוד סוג של טיפול או לעבור לטיפול אחר?עלי לציין כי בעלי הוא בן 32, בריא , מקפיד על פעילות גופנית כבר למעלה מ10 שנים, באופן סדיר, מעשן בתדירות של פעמיים שלוש בשבוע. אשמח למשוב תודה בת 24

ירידה בחשק המיני יכולה להיגרם מגורמים רבים חלקם גופניים וחלקם רגשיים. לא ניתן לאבחן נושא כה מורכב בפורום. ממליץ לפנות לטיפול זוגי פסיכוסקסואלי.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות