וריקוצלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

17/01/2013 | 21:25 | מאת: טום

האם וריקוצלה משפיעה על הפעילות ההורומונלית ? האם היא גורמת לירידה ברמת הטסטוסטרון ? ברשת נכתב שיש מחקרים הטוענים כי תופעה הנקראת וריקוצלה היא הגורמת לירידת הטסטוסטרון בכ-90% מהגברים הלוקים בבעיה

וריקוצל מצריך טיפול רק כאשר יש הפרעת פוריות. לא ברור האם תיקום וריקוצל מעלה רמות טסטוסטרון

20/01/2013 | 22:50 | מאת: טום

http://www.pirion.co.il/index.php?option=com_content&view=article&id=7&Itemid=28&lang=he אם יש קצת אמת בפרסום, לכאורה בדיקה להימצאות וריקוצלה היתה צריכה להיות חלק בלתי נפרד מבירור לסיבת רמת טסטסורון נמוך, לא כך ?

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות