כאב באשך שמאל בזמן שפיכה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

16/01/2013 | 13:32 | מאת: אלון

שלום, אני בן 26, בריא בדרך כלל. מזה כשלושה שבועות יש כאב חזק בזמן יחסי מין כשאני מגיע קרוב לרגע השפיכה. הכאב מונע ממני להמשיך בקיום האקט המיני. במשך היום אין כאב בכלל או יש רגישות קלה ביותר. האם זה מקרה חרום וצריך לפנות למיון? האם יכול לפגוע בפוריות?

16/01/2013 | 13:34 | מאת: אלון

אציין שהכאב מגיע מאזור יותרת האשך ולא מהאשך עצמו. ככה לפחות אני מרגיש.

יש כמה סיבות לכאב - בקע מפשעתי, תהליך דלקתי, וריקוצל ועוד כדאי לפנות לאורולוג לבדיקה.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות