טסטוסטרון

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

13/01/2013 | 23:40 | מאת: שי

שלום בן 37 מזה שנים רמות הטסטוסטרון אצלי נמוכות לעיתים בתחתית הנורמה, לעיתים מתחת לנורמה. בבדיקת MRI נשלל גידול מפריש פרולקטין האם יש סיבות אורולוגיות שיכולות לגרום למצב הזה ? אם כן, איך מאבחנים, ומה הטיפול ? תודה

לא כתבת נתונים חשובים כמו מה רמת הטסטוסטרון, LH FSH, איך היתה ההתבגרות המינית שלך, האם יש מחלות רקע. בקיצור - הנושא מורכב מידי בשביל שאלה בפורום. יש לפנות לאורולוג או אנדוקרינולוג.

15/01/2013 | 20:34 | מאת: שי

אין לפניי כעת את הנתונים אך על פי רוב, זה היה בתחתית הנורמה (לפי מעבדת קופ"ח) או מתחת לזה. לגבי LH FSH תקין. אני מבין שאלו ההורומנים היכולים להצביע על בעיה מאזור האשכים ? התבגרות מינית רגילה, אין מחלות רקע. הדמיה מוחית תקינה. מה עוד נשאר ? והאם יש קשר לוריקוצלה שקיימת אצלי או שזה לא משפיע על טסטוסטרון ?

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות