דחוף

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

13/01/2013 | 18:09 | מאת: שי

דר שלום רב אני חייל בן 19 וביומיים האחרונים התחילה אצלי תופעה לסירוגין מאוד מטרידה כשאר אני נותן שתן השתן נעצר קצת וממשיך ככה בערך פעמיים 3 במהלך מתן השתן....זה לא גורם לבעיית התרוקנות אך עדיין מאוד מאוד מטריד אותי אשמח לשמע דעתך בהקדם התור לרופא רק עוד כמה ימים

אם אתה מצליח להתרוקן אז בהחלט אפשר להמתין לבדיקה אצל רופא עוד מספר ימים. צריך לבצע בדיקת שתן וסונר דרכי שתן כדי לבדוק שלא מדובר בדלקת או באבנים בדרכי השתן.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות