קליקים ורעשים מחור השופכה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

13/01/2013 | 09:09 | מאת: אבני

רוב הפעמים כשאני מאונן אני שומע קליקים ורעשים מחור השופכה . זה דיי מכניס אותי אותי לסרטים ששברתי את הפין, כי גם כמעט תמיד אחרי שאני מאונן הפין אדום.. מה זה הקליקים האלה מחור השופכה ואיך ניתן להבדיל בינם לבין קליק של שבר? כשיש שבר חובה שהזקפה תירד מיד ולא יהיה אפשר להמשיך לאונן ולהגיע לזקפות לאחר מכן? כשיש שבר חובה שיהיה שטף דם גדול או שגם אדמומיות קלה יכולה להצביע על שבר?

אני לא מכיר תלונות של קליקים ורעשים בחור השופכה. ממליץ שתפנה לבדיקה אמיתית אצל אורולוג.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות