השפעת לקיחת תוסף טסטוסטרון

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

13/01/2013 | 05:40 | מאת: עומר

ד"ר הולנד שלום, אני עומר, הומו די נשי, בן 25. מתאמן כבר שנתיים בחדר כושר. אוכל מסודר. לא מעשן. לאחרונה אני תוהה למה, על אף אורח חיים בריא, אני לא מצליח להעלות במסת שריר. בנוסף, אני מטבעי אדם די מדוכא, לא ישן טוב - ולאחרונה ירד לי החשק המיני. רציתי לדעת מה הדעה שלך בנוגע לאנדרוג'ל או תוספי טסטוסטרון כפתרון לבעיות הנ"ל? האם ממליץ להומו לקחת את זה? האם זה יכול לעזור כמו שמראים מחקרים למצב רוח, לשינה טובה יותר, לבניית מסת שריר, שמירה על רמת סידן והפחתת סיכון למחלות לב? כמו כן, האם חושב שיש צדק במחקרים בנושא לגבי הומוסקסואליות? האם חסך בהורמון בלידה עשוי להיות מפוצה בגילי כדי לתקן עיוותי כמו קול יותר נשי ובעייתיות ביצירת מסת שריר? אודה לכל תשובה, בברכה, עומר.

תוספי טסטוסטרון ניתנים אך ורק לאנשים שאין להם טסטוסטרון תקין. תוספים כאלה לאנשים עם טסטוסטרון תקין יכולים לגרום להפרעת פוריות ולתלות ממושכת בטיפול.

14/01/2013 | 22:36 | מאת: עומר

אז איך אפשר אולי לנסות לטפל בבעיות של קול נשי, בעיות בפיתוח מסת שריר וצפיפות העצם? עומר.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות