שבר באיבר המין?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

11/01/2013 | 23:25 | מאת: לירון

שלום דוקטור. לפני מספר שבועות אוננתי ושמעתי רעש סוג של קליק מהפין.הזקפה לא ירדה והמשכתי עד שגמרתי.לאחר מכן לא ראיתי שטפי דם בולטים לעין על האיבר.מאז אוננתי מספר פעמים ואין בעיה להגיע לזקפה ולגמור אך שמתי לב לשני דברים: 1.כשהאיבר לא נמצא בזקפה העור מתחת לכיפה מאוד מדולדל. 2.בזמן זקפה - בתחילת הפין למעלה יש סוג של עיקום קטן ומשם כל האיבר עולה כלפי מעלה בצורה ישרה. האם יש סיכוי לשבר למרות שלא איבדתי זקפה לאחר אותו קליק ובאופן כללי אין לי בעיה להגיע לזקפה ולאונן? כשיש שבר השטף דם אמור להיות גדול ומאסיבי או שיכולים להיות גם שטפי דם קטנים שלא כל כך שמים לב אליהם? שאלה אחרונה-האיבר יכול להישבר גם כשהוא לא זקוף? על ידי מכה או מחיצה וכו'?

כל מה שאתה מספר לא מתאים לשבר של הפין. נדיר מאוד שיהיה נזק כמו שבר לפין כאשר הוא לא בזקפה, אלא אם כן יש פציעה חודרנית. דר' רונן הולנד אורולוג מומחה www.dr-holland.co.i

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות