זקפה חלשה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

14/12/2012 | 21:12 | מאת: יונתן

היי. בגיל 17 עברתי הטרדה מינית שדי זעזעה אותי ומאז הזקפות שלי חלשות בטירוף, מתנדנדות ואני צריך לשפשף ארוכות כדי להגיע להתעוררות מינית (שלא לדבר על שפיכה), אין לי זקפות בוקר והאורגזמות שלי חלשות. פעם אני זוכר שהרגשתי מעין נוכחות בהתחלה של הפין בעת הזקפה ובייחוד בשפיכה באיזשהו שריר ועכשיו הוא כאילו לא קיים יותר (גם במצב רפוי אני לא מרגיש את הנוכחות שהרגשתי בעבר)... מה לעשות?! זה הפיך? ד"א, היום אני בן 19 ולהטרדה המינית אין שום השלכות נפשיות.

14/12/2012 | 21:13 | מאת: יונתן

ד"א, אני עושה ספורט, לא רואה טלוויזיה ולא נוטל תרופות. מצבי הבריאותי טוב מהממוצע...

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות