בדיקת אשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

13/11/2012 | 15:17 | מאת: ME

שלום דר רונן, בני עבר בדיקת אולטרה סאונד. אני מעט מודאג. אודה לך על תגובתך: : *ממצאי . . ללא עדות לגושי תקיני וראשי האפידידימיס בגודל ומרק האשכי במנוחה עד 0.33 ס"מ. תגובה לוולסלבה, עובי הורידי משמאל הודגמה ווריקוצלה בינונית ע סקרוטולית מסוייד בקוטר 0.5 ס"מ.  מי בברכה, ניר

13/11/2012 | 15:35 | מאת: ME

ההודעה הקודמת יצאה מבולגנת, להלן תוצאות הבדיקה: ממצאים: האשכים וראשי האפידידימיס בגודל ומרקם תקינים. ללא עדות לגושים. משמאל הודגמה ווריקולציה בינונות עם תגובה לוולסלבה, עובי הורידים במנוחה 0.33 ס"מ. מימין סקרוטולית מסוייד בקוטר 0.5 ס"מ. תודה.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות