זקפה חלשה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

09/11/2012 | 10:00 | מאת: חסוי

אהלן, אני בחור בן 21, בריא, עוסק בספורט בקביעות. אני נתקל בבעיה של זקפה חלשה בעת קיוס יחסי מין, בנוסף אני מאבד אותה מהר מאוד אפילו בעת שינוי תנוחות.

שלום, ירידה בעוצמת הזקפה מידי פעם או תוך כדי יחסי מין היא תופעה תקינה המתרחשת אצל רוב הגברים. אם אתה מגיע לשלב בו אתה לא מצליח לקיים חדירה או יחסי מין כפי שאתה מעוניין, כדאי לפנות לאורולוג כדי לחשוב על טיפול תרופתי. בברכה, ד"ר רונן הולנד, אורולוג www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות