אי נוחות במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

04/11/2012 | 13:44 | מאת: גבי

שלום רב , אני צערי כבן 20 , בזמן האחרון (שנה) יש לי אי נוחות במתן שתן , הדבר היחיד שעשיתי שיכול להיות קשור הוא שהיית אוננות כלומר לפני שאני מגיע לנקודת האל-חזור אני מפסיק ואז ממשיך למשך הרבה זמן האם יכול להיות שזה קשור ? בצעתי ציטוסקופיה ולא מצאו כלום. הפסקתי עם ההרגל הזה ועדיין יש אי נוחות . תודה רבה

כדאי לבצע בירור של סונר דרכי שתן ובדיקות שתן. אם לא מוצאים בעיה פעילה ועדיין קיימת אי נוחות, אפשר לקחת תרופות ספציפיות לאיזור דרכי השתן כדי להקל על התחושה. בברכה, ד"ר רונן הולנד www.dr-holland.co.il

08/11/2012 | 10:39 | מאת: איתי

היי ד"ר, סליחה, מדובר בבדיקת אולטראסאונד טראס רקטלי trus

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות