חשק מיני

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

28/10/2012 | 18:03 | מאת: יוסי

שלום רב לכבוד הד"ר, עקב פציעה שארעה לי באיבר המין ירד לי החשק המיני האם קיים קשר בין הדברים הללו ? כי לכאורה החשק מיני נמצא במח ועכשיו אני מרגיש שאין לי שום עניין בכלל במין והאם יש בדיקות דם מסוימות שאני יכול לעשות ?

החשק המיני מושפע מגורמים רבים, רגשיים וגופניים. נשמע הגיוני שאם יש לך פציעה בפין, יכולה להיות ירידה בחשק המיני גם מסיבה רגשית וגם מסיבה גופנית. ממליץ לך לפנות לאורולוג לבדוק האם אפשר לעזור לך במישור הגופני או הרגשי כדי לחזק את הזקפה. בברכה, ד"ר רונן הולנד, אורולוג www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות