חדרה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

24/10/2012 | 03:08 | מאת: דניס

אני בן 26 שנה רווק יש לי בעיות יש לי זיקפה ואבל יש שפכיה מוקדם 03 שניות אפילו אם גדור סיאליס של 20 מ"ג זה לא אוסר לי 2. יש לי מין 8 ס"מ אני רוצה להגדיל עוד בן3 עד 5 ס"מ אם יש תרופה בישראל לגדלה מין אם אזה או מה שם תרופה תודה רבה לעזרה

שלום. לצערי אין תרופה או טיפול יעילים להגדלת איבר המין. סיאליס היא אינה תרופה לשפיכה מוקדמת. יש תרופות אחרות יעילות שיכולות לעזור לך. כדאי לפנות לאורולוג שעוסק בנושא. בברכה, ד"ר רונן הולנד, אורולוג www.dr-holland.co.il

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות